Over Studio Spektor

“Grafisch ontwerp zet de toon van communicatie. Vormgeving communiceert identiteit.
Het gevoel van een visuele identiteit moet kloppen. Welke vorm past er bij jou of jouw bedrijf?”

Wie?

Studio Spektor is het grafisch ontwerpbureau van Lisanne Douma.

Studio Spektor maakt ontwerpen voor particulieren, bedrijven en een aantal vaste opdrachtgevers. Voordat ik aan de slag ga neem ik graag even de tijd om jou of jouw bedrijf te leren kennen. Wie ben je, wat past er bij jou en wat wil je over brengen?

Ik geloof in de eerste indruk van een ontwerp. Een krachtig ontwerp en een heldere communicatie. Een consequente visuele identiteit. Online en offline. Voor een groep insiders of een groot publiek. Met oog voor detail maar zonder frutsels.

Wat?

Voor diverse media kan Studio Spektor een ontwerp leveren.
Zowel print als digitale ontwerpen behoren tot de mogelijkheden. Online en offline. Door de diversiteit aan opdrachtgevers en ervaring in verschillende vakgebieden kun je voor een los ontwerp maar ook voor een totaalpakket terecht.

Denk bijvoorbeeld aan vormgeving voor magazines, visitekaartjes, folders, flyers, of een spandoek. Het ontwerpen van een logo, complete huisstijl,  een website, content creatie,  vormgeving voor social media of andere promotie materialen. Ook bewegend grafisch ontwerp behoort tot de opties zoals overlays voor video’s, korte animaties of infographics.

Wil je iets laten ontwerpen? Ik ga graag voor je aan de slag. Neem gerust contact op.