Op zoek naar

Identiteit

“Hoe presenteer je jezelf? Origineel, herkenbaar en professioneel.”

Voor een nieuw te starten bedrijf of merk is het belangrijk om na te denken over de visuele identiteit: hoe kom je over en wie spreek je aan? Of is de uitstraling niet meer naar wens en aan een restyle toe? Vormgeving communiceert identiteit. Het gevoel van een visuele identiteit moet kloppen, bij je bedrijf passen en de juiste mensen bereiken. En je wilt met jouw bedrijf origineel, herkenbaar en professioneel over komen.

Ik help graag bij het ontwikkelen van een visuele identiteit. Samen gaan we dan op zoek naar een passend concept. Dit kan vervolgens worden doorvertaald in een logo, huisstijl of andere communicatie-uitingen.

Drukwerk

“Het is altijd een kick om een idee concreet te zien worden en uiteindelijk als tastbaar product in handen te hebben.”

Studio Spektor levert ontwerpen voor allerlei soorten drukwerk. Denk daarbij aan folders, posters, magazines, advertenties, visitekaartjes, beursstands en vele andere uitwerkingen in print. Door de ervaring en samenwerking met diverse drukkerijen en printers begeleid ik het project indien gewenst van idee tot eindproduct.

Websites

“Online aanwezigheid is niet meer weg te denken.”

Studio Spektor ontwerpt en creëert eenvoudige, gebruiksvriendelijke websites die de klant daarna zelf kan onderhouden. Websites met een responsive design, zodat ze zowel op desktop, tablet en mobiel te bekijken zijn. Tevens kun je bij Studio Spektor voor content creatie terecht: de juiste inhoud met pakkende foto’s.

Video

“Een ontwerp komt tot leven als het gaat bewegen”

Bewegend beeld trekt de aandacht! Wist je dat een logo ook geanimeerd kan worden tot een bewegend beeld? Zo kan het in een video echt tot leven komen.
Bij Studio Spektor kun je terecht voor vormgeving voor video, film of televisie. Dit kan bestaan uit overlays, titelontwerp, leaders, intro’s of kleurcorrectie. Ook geanimeerde infographics of korte 2D animaties zijn mogelijk. Benieuwd of jouw idee tot de opties behoort? In overleg is er vaak veel mogelijk.